Henny Kroeze stunt op KNMV Motordag


KNMV - 13 februari, 2014

Het programma voor de KNMV Motordag op 4 mei in Lelystad krijgt steeds meer vorm. Henny Kroeze, bekend van de steile wand, zal op een rollenbank ongelofelijke stunts vertonen op een schitterende Indian-motor. En er is nog meer te doen en te beleven!

Liefhebbers van klassieke motoren kunnen hun hart ophalen tijdens de zogeheten Concours d’Élegance; de ene na de andere classic zal voorbijkomen. Voorafgaand aan deze parade hebben bezoekers uitgebreid de gelegenheid om de motoren van zeer nabij te bestuderen tijdens de tentoonstelling.

KNMV Motordag

Het 110 jarig jubileum van de KNMV wordt gevierd met een middag vullend programma – van 12.00 uur t/m 17.00 uur – op het naast elkaar gelegen oefencircuit van de politie en het ANWB Testcentrum in Lelystad. Neem bijvoorbeeld deel aan een mini-VRO, stap op een offroad of test je balansvaardigheden op een trialmotor. Ook het uitproberen van het steeds populairder wordende motorgymkhana behoort tot de mogelijkheden.

Demo’s en workshops

Naast de stunts van Kroeze en de Concours d’Élegance, is het ook genieten geblazen van een demo van een team motorpolitieagenten. En wat dacht je van workshops over EHBO en GPS? Bij de stands van diverse KNMV-partners kun je jezelf tenslotte laten informeren over de laatste trends in motorland.

Inschrijven

KNMV-leden kunnen zich vanaf 20 februari als eerste inschrijven voor de KNMV Motordag. Vanaf medio maart gaat de inschrijving open voor alle motorrijders van Nederland. Hou deze website, Twitter, Facebook en de KNMV Nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.