Rijders voor Yamaha R125 Cup


KNMV - 24 december, 2014

Voor het raceseizoen 2015 zoekt de SOBW nog ambitieuze motorcoureurs om deel te nemen aan de Yamaha R125 Cup – powered by Gamma. In deze talentenklasse wordt met gelijkwaardige machines op kleine circuits gereden, waardoor de rijcapaciteiten van de deelnemers van doorslaggevende betekenis zijn.

Jonge motorcoureurs die willen doorgroeien in de wegracesport krijgen bij de Yamaha R125 Cup de mogelijkheid om tegen een laag instaptarief een motor aan te schaffen en daarmee te racen bij de SOBW. Doordat er geen wijzigingen aan de motor aangebracht mogen worden blijft het technische aspect overzichtelijk en heeft de competitie een eerlijk en gelijkwaardig karakter.
 
De coureurs worden begeleid door een motorsporttrainer van de KNMV die tijdens  trainingen en wedstrijden de talenten onder zijn hoede neemt. Zowel individueel als in groepsverband wordt er vakkundig advies gegeven om rijstijl en techniek te verbeteren.

Extra info en aanmelden
Meer informatie over de Yamaha R125 Cup is te lezen op www.yamaha-r125-cup.nl/index.htm, of de site van de SOBW: http://www.sobw.nl/, waar je je ook kunt aanmelden.