Bijeenkomst Karpatentoer naar Turkije


KNMV - 08 december, 2014

Na een enthousiast verhaal van reisbegeleider Martijn ter Wiel op zaterdag 6 december op het bondsbureau in Arnhem, zijn de eerste boekingen voor de Karpatentoer naar Turkije reeds binnen. Deze reis vindt van 2 t/m 24 mei 2015 plaats.

De informatiebijeenkomst trok afgelopen zaterdag ruim zestig belangstellenden. Reisbegeleider Martijn ter Wiel vertelde globaal het verloop van de reis en legde uit waar reizigers zoal rekening mee dienen te houden.

Over de reis

Landen als Turkije, Roemenië en Griekenland; daar kom je zelf niet zo snel met de motor. Deze reis voert naar het Aziatische deel van Turkije, over vele toeristische en bochtige wegen van de Balkanlanden langs vele mooie plaatsen. In vier cultureel interessante steden is een bezoek- en relaxdag gepland: de Griekse havenstad Thessaloníki, de Turkse hoofdstad Ankara, het prachtig aan de Bosporus gelegen Istanbul en de Roemeense hoofdstad Boekarest.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de Karpatentoer op onze reisaanbodpagina. Hier vind je een flyer en de mogelijkheid om direct te boeken via het boekingsformulier.