Gamma Racing Day druk bezocht


KNMV - 04 augustus, 2014

De Gamma Racing Day heeft afgelopen zondag 3 augustus maar liefst 82.000 bezoekers naar het TT Circuit getrokken. Het publiek genoot op de volgepakte tribunes onder meer van races voor het ONK Dutch Supersport, ONK Dutch Superbikes en een demonstratie van Formule 1-testcoureur Sébastien Buemi van het Infiniti Red Bull Racing Team.

Verder traden dit jaar opnieuw de coureurs van het WK zijspan aan voor een race en waren ook de vierwielers goed vertegenwoordigd, met races voor onder meer het European Superkart Championship, de Renault Clio Cup en de NEC Formule Renault. Daarnaast waren er diverse demonstraties en bruiste het paddock van activiteit. Diverse bekende motorsporters waren aanwezig voor exclusieve demonstraties en gaven handtekeningen weg. Zo gaven onder meer Michael van der Mark, Jasper Iwema, Frans Verhoeven en F1-testcoureur Sébastien Buemi acte de presence op de paddock.

TT Junior Track

Op het nabijgelegen TT Junior Track was KNMV-bondscoach Barry Veneman de gehele dag aanwezig bij de demo’s en races op het TT Junior Track. De talenten van de Yamaha R125 Cup, Topscooterklasse + Scootermatic Replica en de Molenaar NSF 100 Cup verreden wedstrijden.