Proefrijden op BMW-motoren tijdens KNMV Motordag


KNMV - 28 april, 2014

Altijd al eens op een BMW GS willen rijden, ben je nieuwsgierig naar een van de modellen uit het toergamma van BMW of wil je, gewoon omdat het kan, eens een BMW-roadster uitproberen? Het kan tijdens de BMW-testrit op de KNMV Motordag op 4 mei in Lelystad.

BMW Motorrad Nederland is sinds 2014 partner van de KNMV. Zo rijden de KNMV-instructeurs tijdens de voortgezette rijopleidingen (VRO’s) op de BMW F 800 R.

Twintig modellen beschikbaar

Tijdens de KNMV Motordag kun je jezelf aanmelden voor een proefrit op één van de ter plaatse 20 (!) beschikbare BMW-motoren. Dat wordt nog lastig kiezen! Welke motoren er precies beschikbaar zijn, zie je ter plaatse. We maken een proefrit van circa 30 minuten in de omgeving van het evenemententerrein en dit alles onder begeleiding van twee KNMV-instructeurs die de rol op zich nemen van respectievelijk voorrijder of achtervang.

Plattegrond KNMV Motordag

Bekijk de plattegrond om te zien waar de BMW-stand zich bevindt. Deelnemers kunnen zich hier inschrijven voor een testrit en de stand is tevens de plaats vanaf waar de proefritten zullen vertrekken.

Opgave als deelnemer

Voordat je op 4 mei het evenemententerrein in Lelystad opkomt om op de BMW van jouw dromen te kunnen stappen, moet je jezelf natuurlijk nog wel even gratis aanmelden als deelnemer aan de KNMV Motordag. Tot ziens en ride safe!