Proef de sfeer bij ONK wegrace Hengelo (Gld)


KNMV - 17 april, 2014

De races op het spectaculaire stratencircuit de Varsselring in Hengelo (Gld) zijn al vele jaren een traditie. Zowel coureurs als het publiek roemen niet alleen de unieke sfeer en het mooie circuit, maar ook het afwisselende programma en de vele nevenactiviteiten. Kom ook en proef op 3 en 4 mei de sfeer. Via het KNMV-twitteraccount maak je kans op kaarten!

Aanvullend Reglement

Klik hier om het Aanvullend Reglement te bekijken.

Wereldkampioen Tim Reeves

De top van de nationale en Belgische motorsport zal in het Gelderse Hengelo aan de start verschijnen. Vooral naar de strijd in de Dutch Superbikes met Arie Vos, Kervin Bos en Nigel Walraven wordt reikhalzend uitgekeken. Vorig gebruikten verschillende Engelse zijspanrijders, waaronder wereldkampioen Tim Reeves, de races in Hengelo als voorbereiding op de races op het eiland Man. De verwachting is dat zij ook dit jaar de oversteek zullen maken naar Hengelo.

International Road Racing Championship

De IRRC (International Road Racing Championship) is inmiddels een competitie van naam in Europa. Bij dit kampioenschap wordt enkel op stratencircuits gereden. Dit jaar doen de coureurs naast Nederland ook België, Duitsland en Tsjechië aan. Dat het kampioenschap aan belangstelling wint is onder ander te merken aan de vele aanmeldingen voor deze competitie. De organisatie heeft zoveel aanmeldingen ontvangen uit 10 Europese landen dat de Supersport en Superbikes aparte wedstrijden rijden. De toeschouwers met een meer dan gemiddelde interesse voor techniek komen aan hun trekken tijdens de NK Classics, ICGP (International Classic Grand Prix) en de 50cc Classic European cup / European 50cc freetech.

Kamperen vlak bij de baan

Voor toeschouwers die meer dan races willen worden ook andere activiteiten georganiseerd. Er is live muziek, kinderactiviteiten, mogelijkheid om toerrit te rijden tijdens het weekend en een rondvlucht te maken. Het is mogelijk om een heel weekend te komen. Naast het rennerskwartier wordt een camping voor toeschouwers ingericht. Ga voor meer informatie en ticketprijzen naar: www.hamove.nl.