KNMV-district Oost bij motorevenement Motopia


KNMV - 10 april, 2014

Na een succesvolle eerste editie in 2013, krijgt Motopia dit jaar een vervolg. Hét motorevenement van de Achterhoek strijkt op zondag 11 mei, Moederdag, wederom neer op het DRU Complex in Ulft. Gezien de bijzondere dag krijgen (motor)mama’s extra aandacht, waaronder de verkiezing tot de leukste motormoeder van 2014. Via de KNMV Facebookpagina maak je kans op kaarten voor Motopia!

Winactie

Ga snel naar de KNMV Facebookpagina, like die pagina en deel de Motopiaflyer op je eigen profiel (let op dat je dit ‘openbaar’ doet, anders kunnen we niet zien dat je de flyer hebt gedeeld). Onder alle ‘gesharede’ flyers mogen we een aantal kaarten verloten.

Over Motopia

Alle liefhebbers van vele soorten gemotoriseerde tweewielers zijn weer welkom op het DRU Complex in Ulft. Zowel moderne als klassieke motoren, brommers en scooters zijn vertegenwoordigd, er is een crossbaan waarop wedstrijden worden verreden en er zijn diverse demonstraties. Motopia is een samensmelting tussen een beurs, evenement en festival, met de 5000m2 tellende SSP Hal als kloppend hart. Hier vind je een bijzondere collectie motorfietsen, een concours d’ elegance en kleding, onderdelen en lifestyle.

De KNMV trakteert

De bestuursleden van district Oost zullen de KNMV tijdens Motopia vertegenwoordigen en presenteren. Ben jij KNMV-lid kom dan langs bij de stand om een presentje op te halen! Ook niet KNMV-leden zijn van harte welkom, tijdens Motopia kun je namelijk gedurende dit jaar gratis lid worden van de KNMV. Dit is speciaal vanwege het 110-jarig bestaan van de KNMV!

Meer informatie

Een kaartje koop je al voor € 7,50 (online) en als motorrijder parkeer je gratis op het DRU Industriepark. Kijk voor meer informatie op www.motopia.nl.