Fotowedstrijd: Win een overnachting in Durbuy


KNMV - 25 april, 2014

Met het mooie lenteweer in aantocht gaan veel van de 650.000 Nederlandse motorrijders de komende weken weer de weg op. Droog en zonnig weer is voor mooi-weer-motorrijders het ideale moment om de motor uit de schuur, garage of stalling te halen. De fotowedstrijd van City Box is het ideale moment om ook de fotocamera tijdens een rit mee te nemen. Inzenders maken kans op een overnachting in het Belgische Durbuy (Ardennen) voor 2 personen

Durbuy is de kleinste stad ter wereld en dé plek voor motorliefhebbers. Om kans te maken op deze prijs stuur je een foto en een beschrijving van je mooiste motoravontuur naar actie-durbuy@citybox.nl. Meer informatie over de fotowedstrijd is te lezen op www.citybox.nl.

Waar stal ik mijn motor?

City Box sinds 2012 partner van de KNMV. De verhuurder van opslagruimte biedt motoreigenaren in 18 van haar 23 vestigingen speciale motorstallingen die ruimtegebrek thuis kannen oplossen. “Duizenden motorliefhebbers worstelen met de vraag: Waar stal ik mijn motor?”, zegt algemeen directeur Jan van der Kleij van City Box. “Motoren zijn kostbaar en kwetsbaar. Als je geen schuur of garage hebt, of wanneer die vol staat met fietsen en andere spullen, moet je uitwijken naar een andere veilige plek. Daarom heeft City Box speciale motorstallingen.” Vorig jaar werden er 1.900 motoren gestolen in Nederland. Een extra reden om de vaak dure motorfietsen veilig te stallen, ook tijdens het seizoen. “Motoren staan bij City Box droog en zijn 24 uur per dag beveiligd. Met een persoonlijke pincode kun je via de drive-in tot de persoonlijke stallingsplaats rijden. In veel van de City Box vestigingen kun je daarnaast een kledinglocker huren voor je motorkleding.”

Marketingmanager KNMV Cees Lengers ziet de samenwerking met City Box als een waardige toevoeging aan het KNMV-lidmaatschap. “Alles wat de KNMV doet is in het belang van motorrijders. Ruimtegebrek hoeft niet te leiden tot het beëindigen van je hobby. City Box heeft hiervoor een mooie en veilige oplossing zodat iedereen van zijn motorrijhobby kan blijven genieten.”

15% Korting

Iedere motorstalling bij City Box is 7 dagen per week geopend en toegankelijk van 6 uur ’s ochtends tot 23 uur ’s avonds. Stroomaansluitingen voor acculaders zijn aanwezig. Huurcontracten zijn flexibel en maandelijks opzegbaar. KNMV-leden ontvangen een korting van 15% op de huurtarieven.

Over City Box

City Box, opgericht in 1998, is een Nederlandse aanbieder van self-storage. City Box biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid om opslagruimte te huren vanaf 1 vierkante meter. Huurders kunnen hun bezittingen schoon, droog en veilig opslaan in een City Box en hebben 365 dagen per jaar toegang tot hun box. Er zijn 23 vestigingen door heel Nederland. Meer informatie is te vinden op www.citybox.nl.