Boek snel voor laatste plaatsen VRO Expert en Op Maat


KNMV - 25 april, 2014

In mei…volgen veel motorrijders een VRO van de KNMV. Boek snel voor de laatste plaatsen van de VRO Op Maat en de VRO Expert in mei. Vol is vol.

De VRO Op Maat is de basis om handiger te worden met je eigen motor. Op basis van deelnemersfeedback zijn diverse oefeningen ontwikkeld die specifiek inspelen op de behoeftes van de motorrijder. De VRO Op Maat is daarom de perfecte training om nog vaardiger te worden in de omgang met je motor en/of gewoon een cursus die erg leuk en leerzaam is om aan deel te nemen. Als motorrijder kies je zelf één van de zes programma’s die het beste bij jouw wensen past.

Expert

Bij de VRO Expert wordt bij iedere oefening besproken waarom die gedaan wordt en waar jouw persoonlijke uitdaging in zit. Uiteindelijk kun je op basis van je eigen ervaringen gedurende de dag zelf de connectie maken naar veilig verkeersgedrag op de openbare weg. In deze cursus maken we deelnemers in allerlei oefensituaties duidelijk maken waar de beperkingen liggen: die van de motorrijder zelf en die van de motor! Als je bijvoorbeeld tijdens deze dag als motorrijder ervaart dat het maken van een noodstop zelfs in gecontroleerde omstandigheden niet de eerste keer lukt, maar pas na een aantal keren oefenen, wat leer je dan hiervan? Ons doel is dat jij als motorrijder aan het eind van deze cursus niet het terrein verlaat met het gevoel de getrainde situaties in het vervolg wél te beheersen, maar met het idee dat je een noodstop of een uitwijkmanoeuvre in het dagelijks verkeer beter kunt voorkomen.

Bekijk hier het cursusaanbod en/of boek direct jouw plaats via de cursuskalender.