Voordelig naar een VRO of VRO Plus


KNMV - 04 september, 2013

Extra veel voordeel voor KNMV-leden. Bovenop de reguliere korting voor leden kun je nu bij inschrijving met de actiecode FB2013 profiteren van € 5,- extra voordeel op een VRO of VRO Plus tot het eind van dit jaar. Er zijn nog diverse plaatsen vrij!

Voor alle motorrijders is de VRO-cursus een absolute aanrader. Het is een fantastische opfriscursus, waarin je attent wordt gemaakt op ingesleten gewoontes en bovendien tips krijgt hoe je je motor nóg beter kunt beheersen, dan je tijdens je rijopleiding hebt geleerd. De motorinstructeurs zijn zelf door de wol geverfde motorrijders en kunnen je alles vertellen over defensief en veilig motorrijden.

In de VRO Plus-cursus gaan we door waar we in de VRO (basis) zijn gestopt. Er zijn nog vier plaatsen vrij voor de eerstvolgende cursus van 14 september. Bij deze cursus gaat de snelheid een stuk omhoog en duik je onder meer met je motor de waterbak in. Na afloop kun je uit eigen ervaring de vraag beantwoorden in hoeverre aquaplaning van toepassing is op een motor en weet je dat de moderne motorbanden ook in natte omstandigheden ontzettend veel grip houden.
 
Onze cursussen vinden plaats op een afgesloten circuit. Dat betekent dat je alle ruimte hebt om je rijtechniek verder aan te scherpen. Onze instructeurs helpen je daar graag bij en zien je graag met een goed gevoel weer op de motor stappen voor de thuisreis.

Kijk voor meer informatie op onze cursuskalender en op het overzicht van ons cursusaanbod, of kijk op onze Facebookpagina.