Van Drunen zevenvoudig kampioen Supermoto


KNMV - 12 september, 2013

Proficiat voor Marcel van Drunen. De 43-jarige Eindhovenaar greep in Lelystad zijn zevende kampioenstitel in het ONK Supermoto.

De prijzenkast van Marcel is inmiddels aardig gevuld, want hij is niet alleen zevenvoudig Nederlands kampioen Supermotokampioen, maar verdiende ook zijn sporen in de motocross. De geboren Brabander werd in die tak van sport meerdere malen Nederlands en Duits kampioen. Van Drunen behaalde bovendien de Europese titel in 2004, zijn debuutjaar in de Supermoto. Op 6 oktober rijdt hij met het Nederlandse landenteam mee in de Supermoto of Nations in Pleven, Bulgarije.

Mocht je geïnspireerd zijn door het succes van Marcel, of op een andere manier interesse hebben voor deze bijzondere en spannende sport, kijk dan eens op de website van Marcel. Hij begeleidt jong talent en verzorgt ook cursussen.

Op zondag 29 september vinden de laatste twee wedstrijden van het ONK Supermoto plaats in Valkenswaard. Kijk op http://www.supermotoraces.nl/ voor meer informatie.

Benieuwd naar de sport? Bekijk dan deze sfeerimpressie uit 2011, geschoten door de Vlaming Lieven de Jonge op het circuit van Mettet in België.

Klik hier voor meer informatie over Supermoto.

?