TT Vriendendag op 12 oktober


KNMV - 17 september, 2013

Onder het thema “Hoe sterk is de TT” houdt de Stichting Vrienden TT Circuit Assen op zaterdag 12 oktober haar jaarlijkse Vriendendag. Deze bijeenkomst wordt gehouden in het mediacentrum van het TT-circuit, dat om 9.45 uur haar deuren opent.

Diverse interessante sprekers zetten het thema kracht bij, onder wie de directeur van het TT Circuit Assen, Peter Oosterbaan, radiopresentator en tv-commentator Corné Klijn en de Asser wethouder Henk Matthijsse. Tijdens de presentaties zullen de sterke punten van de TT, de motorsport op tv en de plannen voor de omgeving van het TT Circuit en het TT Festival de revue passeren.

Zelf meedoen

Na deze aftrap om 10.30 kunnen de bezoekers ook een toertocht rijden met de eigen motor of auto over delen van de voormalige TT-circuits en is er een rondetafelgesprek met bekende personen uit de auto- en motorsportwereld. Na afloop kan het publiek zelf vragen stellen. Ook staat een rondleiding door de gebouwen van het TT Circuit op het programma, evenals een bezoek aan een motorraceteam en een autoraceteam.

Andere programmaonderdelen van de Vriendendag zijn een veiling van bijzondere artikelen ten bate van Riders for Health, een demonstratie van jeugdraces op de TT Junior Track en een busrit over het circuit.

De Vriendendag is uitsluitend bedoeld voor leden van de Stichting Vrienden TT Circuit Assen, maar je kunt je kosteloos opgeven via de website http://www.vriendentt.nl/. Daarmee ben je gegarandeerd van een spetterend kijkje achter de schermen, samen met andere motorsportliefhebbers! Tot zaterdag 12 oktober!