Najaarscursussen bij de KNMV


KNMV - 17 september, 2013

Geniet van een schitterend najaar motorrijden en volg op de derde of vierde zaterdag van september een VRO. Als KNMV-lid profiteer je gemiddeld van 10% korting en middels de aanbieding op Facebook komt daar nog eens 5 euro bovenop. Dat is mooi meegenomen!

Een Voortgezette Rijopleiding van de KNMV staat garant voor een leuke en leerzame dag op het oefencentrum in Lelystad. Je leert onder meer beter remmen, bochten rijden, reageren bij obstakels, rijden op een vervuild wegdek en plotseling uitwijken. Mentale training vormt ook een belangrijk onderdeel van de cursusdag. Na afloop ontvang je een certificaat. Grote kans dat jouw verzekeraar je beloont met een korting op de verzekeringspremie van je motor!

Nog enkele plaatsen

Er zijn voor 21 en 28 september nog enkele plaatsen beschikbaar. Boek nu via de cursuskalender jouw VRO. Nog eens 5 euro extra korting meepakken? Ga dan naar onze Facebookpagina en klik op de advertentie.

Voordelige VRO Risico in West-Overijssel en Twente

Woon je in West-Overijssel of Twente? Als inwoner kun je dankzij een zeer lucratieve subsidie, voor slechts € 50,-* deelnemen aan de VRO Risico. Wanneer je niet in één van beide gebieden woonachtig bent, kun je deelnemen tegen het reguliere cursustarief van 247,50 of, als je wel KNMV-lid bent,  €222,50. Opgave via de cursuskalender.

* Inwoners gemeente Twenterand en Hengelo betalen €90,-.