Moto Gymkhana viert eerste verjaardag in Lelystad


KNMV - 24 september, 2013

Zo snel mogelijk een achtje draaien, zonder de pilonnetjes te raken. Waarschijnlijk ken je het nog wel van je rijopleiding. De piloten van Moto Gymkhana Nederland draaien er hun hand niet voor om en hebben deze behendigheidsoefening naar een heel ander niveau getild. Op zondag 29 september viert de vereniging het éénjarig Nederlands jubileum van deze verslavende discipline in Lelystad.

Moto Gymkhana blijkt ook in Nederland enorm aan te slaan. Dat blijkt wel uit de groeiende stroom liefhebbers die de spectaculaire wedstrijden weten te vinden. Voor de organisatie reden om alle remmen los te gooien en er aanstaande zondag een daverend evenement van te maken, met een aansprekend parcours en spetterende demonstraties.

Voor leden van Moto Gymkhana Nederland is de toegang tot het terein van Kemp Rijopleidingen in Lelystad gratis, niet-leden betalen zondag € 17,50. Voor dat bedrag kun je gewoon meedoen. Geen ervaring? Geen probleem! Ook voor beginners is er een apart parcours uitgezet. Je kunt onder begeleiding van een ervaren Moto Gymkhana-rijder de fijne kneepjes van het vak leren.

Kijk voor meer info op de website van Moto Gymkhana Nederland en schrijf je in. En meld je meteen aan voor de Facebookpagina van Moto Gymkhana Nederland.