Collin Veijer leidt NK Minibike


KNMV - 05 september, 2013

Op zaterdag 31 augustus werd het NK Minibikes verreden op het Midland Circuit in Lelystad. Collin Veijer kwam als winnaar uit de bus. De jonge Staphorster consolideerde daarmee zijn eerste plaats in het kampioenschap.

Direct na het afvlaggen van race 2 was het inpakken geblazen om op tijd het vliegtuig te kunnen halen voor de vierde race in de Spaanse Coppa BZM moto, een samenwerking tussen het Italiaanse motormerk BZM en de Spaanse Motorbond RFME. Veijer rijdt daar op uitnodiging van BZM en staat in Spanje inmiddels derde in het algemeen klassement. Om Collin op tijd door de gates op het vliegveld te krijgen waren de organisatoren van RAP-Holland zo vriendelijk om de Junioren A in het dagprogramma naar voren te halen.

Zaterdag 7 september is de volgende NK Minibike-wedstrijd op de Junior Track in Assen. Op het hoofdcircuit worden die dag de eerste HAMOVE ONK-races verreden. De minibike-races op de TT Junior Track zijn vrij toegankelijk.

De HAMOVE ONK-races zijn op zaterdag tot 16 jaar ook gratis en kosten € 5,- voor toeschouwers die 16 jaar en ouder zijn. Bij de prijs is een programmaboek inbegrepen.

Klik hier om naar de website van RAP-Holland te gaan.

Meer info over de HAMOVE ONK-races vind je hier