Aantrekkelijk programma 58e KNMV 25+ reünie


KNMV - 02 september, 2013

De eerste vrijdag in oktober nadert en veel motorrijders die langer dan 25 jaar KNMV-lid zijn, weten wat er dan op het programma staat: de KNMV 25+ reünie. Op vrijdag 4 oktober 2013 is er voor deze trouwe KNMV-leden een aantrekkelijk programma samengesteld in en nabij de omgeving van Wageningen.

Een ieder die langer dan 25 jaar lid is van de KNMV wordt van harte uitgenodigd om zich op te geven en op 4 oktober af te reizen naar Panorama Restaurant ‘De Blaauwe Kamer’ aan de Blaauwe Kamer 14 in Wageningen.

Programma KNMV 25+ reünie

Op het programma staat:

  • Vanaf 10.00 uur ontvangst met koffie/ thee en iets lekkers.
  • Een uitgebreide lunch tussen 12.00 uur en 13.00 uur.
  • Na de lunch een bezoek aan het Tabaksteeltmuseum in Amerongen of deelname aan een leuke toer in de omgeving van plus minus 80 kilometer. Geef op het inschrijfformulier je voorkeur aan.
  • Roelof Thijs zal bij terugkomst van de groep alles vertellen over zijn sportverleden als ijsracer. Om het verhaal tot leven te brengen, zullen er ook een aantal door Johan Schaap beschikbare ijsracemotoren aanwezig zijn. Een unieke kans om deze mooie machines van nabij te bewonderen.
  • Aan het einde van de dag is er een borrel en ’s avonds volgt om 18.00 uur het diner.

Kosten en inschrijven

De kosten van deze goedgevulde dag bedragen slechts € 50,-. Alleen de consumpties zijn hierbij niet inbegrepen. Schrijf je in door middel van het inschrijfformulier. De inschrijving wordt definitief wanneer het inschrijfgeld is overgemaakt (bankrekeningnummer staat op het formulier).

Meer informatie

Nadere informatie over de KNMV 25+ reünie is verkrijgbaar bij Simon Groen: 0226-451726.