Update KNMV Enduro- en offroadkalender 2013


KNMV - 11 oktober, 2013

Er is een update beschikbaar van de KNMV Enduro- en offroadkalender 2013. Een aantal evenementen zijn toegevoegd, gewijzigd of afgelast.

Bekijk hier de nieuwste versie van de kalender.

Extra offroadrit

Organisator MAC van Dedem heeft aangegeven dit jaar nog graag een offroadrit te willen organiseren in Balkbrug. Na goed overleg tussen de organisator en de KNMV is deze rit, op 16 november 2013, op de kalender geplaatst. De KNMV is verheugd dat MAC van Dedem graag deze rit wil organiseren. De inschrijving verloopt zoals gebruikelijk via de organisatie. Contactinformatie vind je op de kalender.

Offroadritten Eindhoven

De offroadritten van 16 en 17 november in Eindhoven stonden niet in chronologische volgorde op de kalender, deze zijn herplaatst. Daarbij moet duidelijk vermeld worden dat de offroadrit van 16 november alleen toegankelijk is voor quadrijders en die van 17 november alleen voor solomotoren is bestemd.

Noordwolde afgelast

De geplande offroadrit in Noordwolde is helaas afgelast. De organisatie heeft niet de benodigde vergunningen gekregen van de provincie en om die reden kan de rit helaas geen doorgang vinden.

Belangrijke wijziging ONK enduro

Daarnaast nog een melding aan alle ONK enduro-deelnemers. Houd er bij de komende wedstrijden rekening mee dat er eerst moet worden ingeschreven en de stickers geplakt dienen te worden, daarna kun je jezelf melden voor de keuring.
 
Alle deelnemers aan de diverse evenementen veel plezier en succes gewenst!