ONK enduro en NK jeugd enduro Bergeijk


KNMV - 08 oktober, 2013

Het Braboteam organiseert zaterdag 12 oktober alweer voor de vierde keer een ONK enduro. Start en finish zijn op het Eurocircuit in Valkenswaard. Een dag later kunnen jeugdrijders kennismaken met de endurosport, tijdens de finale van het NK Jeugd Enduro.

Na een aantal geslaagde try outs in 2012, is besloten om dit jaar te starten met de officiële NK jeugd enduro. Deze jeugdenduro wordt gehouden op afgesloten terrein en heeft alle facetten van een enduro. Er wordt er een route uitgezet op de Burg. Aartslaan van ongeveer 13 – 15 km. De route gaat over (verharde) wegen, landerijen, akkers en bospercelen.

Deze wedstrijd  is voor jeugdrijders van 14 jaar t/m 20 jaar die niet in het bezit zijn van een motorrijbewijs. Deelnemen kan op basis van een daglicentie tot maximaal 250 cc viertakt. Zo kun je ervaren wat endurorijden inhoudt. Inschrijven kan via de KNMV of op de wedstrijddag zelf, tussen 08.30-09.00 uur. De kosten bedragen € 15,00 p.p. Rijders moeten wel in het bezit zijn van een KNMV licentie- of trainingspas en een transponder.

De wedstrijd start om 10.00 uur en rond 15.00 uur is de prijsuitreiking. Iedereen is welkom om te komen kijken en de jeugdrijders aan te moedigen. Entree is gratis. Meer informatie is te verkrijgen door een mail te sturen naar info@braboteam.nl

Klik hier voor het Aanvullend Reglement.