Minibike-opstapdag tijdens Race of the Champions


KNMV - 07 oktober, 2013

Laat je zoon of dochter op een veilige manier kennismaken met de wegracesport. Kom op zondag 13 oktober naar de TT Junior Track in Assen. Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen voor slechts € 30.- deelnemen aan een twee uur durende clinic, verzorgd door de ervaren en KNMV-erkende trainers van Race-Kids.

De TT Junior Track is gelegen aan de Tunnelweg in Assen, direct naast het ‘grote’ circuit waar die dag de Race of the Champions worden verreden. De tijden van de clinics: 10.00 uur, 12.00 uur en 14.00 uur. Race-Kids doet de definitieve indeling. De inschrijving voor de clinics verloopt via www.race-kids.nl. Wees er snel bij, want vol is vol!

Over Race-Kids

De Instapklasse is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 10 jaar. Inschrijven kan voor één dag, voor de 5 of 10 strippenkaart of voor een heel seizoen in deze klasse. De organisatoren garanderen evenveel plezier, spanning en strijd als de echte wereldkampioenen dat hebben met hun motor. Eén seizoen lang zorgeloos en met plezier racen kan al vanaf € 50,- per dag! Dat geld is inclusief gebruik van een racepak, een helm en een set handschoenen. Plus ook nog eens begeleiding en training door KNMV-erkende trainers. Meer informatie via www.race-kids.nl.