Infobijeenkomst Scandinavië- en Ruslandreis


KNMV - 18 oktober, 2013

Een tipje van de sluier van het KNMV-reisprogramma voor 2014: volgend jaar staat er een reis gepland naar de tot verbeelding sprekende Russische plaats St. Petersburg en de enclave Kalinigrad. Lonkt het avontuur al? Op 30 november is er een informatiebijeenkomst op het bondsbureau in Arnhem.

Tijdens deze bijeenkomst zal reisbegeleider Martijn ter Wiel alle informatie over de bijzondere reis geven, die start op 7 augustus en eindigt op 4 september. De motorvakantie voert onder andere langs de Baltische Zee en de Golf van Finland. Onderweg zullen steden zoals Stockholm, Talinn, Riga, Helsinki en Stralsund worden bezocht.

Reis door Scandinavië, Rusland en de Baltische staten

Het avontuur begint echter al in Puttgarden (Duitsland), met een overtocht naar Denemarken. Na Denemarken worden ook nog Zweden, Finland, Rusland, Estland, Letland, Litouwen en Polen doorkruist. In het reisschema zijn diverse rustdagen ingepland. Hierdoor is de reis geschikt voor een breed publiek, inclusief duo’s.

Locatie en aanvangstijden infobijeenkomst

Wil je meer weten over deze bijzondere reis, kom dan op zaterdag 30 november naar het KNMV-bondsbureau in Arnhem. Adres: Zijpendaalseweg 1, 6814 CA Arnhem. De bijeenkomst start om 10.30 uur, de zaal is vanaf 10.00 uur geopend.

Om een indicatie te krijgen van het aantal personen, dat aanwezig is op de informatiebijeenkomst, verzoeken wij je voor 21 november door te geven of je komt en met hoeveel personen je aanwezig zult zijn.