Nieuwe modellen op motorbeurs EICMA


KNMV - 06 november, 2013

Het Italiaanse Milaan staat deze week bol van het motornieuws. Op de jaarlijkse motorbeurs EICMA presenteren alle grote motormerken uit Europa, Japan en de VS hun modellen voor 2014.

Officieel gaan de EICMA-deuren open van donderdag 7 november tot en met zondag 10 november. De grote perspresentaties zijn dan al achter de rug. Afgaand op de uitgebrachte foto’s zit er weer heel wat moois aan te komen, waaronder veel nieuwe modellen in de lichtere klassen. Voor Nederlandse beginnende motorliefhebbers betekent dat een ruime keuze in het A1- en A2-segment en veel betaalbare motoren. Opvallend is dat daar inmiddels ook diverse sport- custom- en zelfs retro-modellen in te vinden zijn. Liefhebbers van ‘Urban Mobility’ komen flink aan hun trekken, maar ook de zwaardere klasse wordt niet vergeten. Fabrikanten lijken massaal de zware naked bikes te hebben herontdekt. Het middenklasse-segment krijgt een flinke oppepper, er zijn veel interessante modellen bijgekomen tussen 750 en 950 cc.

Geef je mening op Facebook!

Een selectie van nieuwe modellen kun je bewonderen op onze Facebook-pagina, waar je ze kunt liken of een reactie kunt geven als je het echt helemaal niets vindt. Mooi of niet, in februari komen ze naar Utrecht en kun je ze ‘live’ bewonderen – en als het even kan proefzitten natuurlijk – op de MOTORbeurs. Ben je nog geen KNMV-lid? Surf dan snel naar onze aanmeldpagina, want je krijgt bij een nieuw lidmaatschap tijdelijk een gratis kaartje voor de MOTORbeurs, ter waarde van € 17,50.

Klik hier voor het foto-album op onze Facebook-pagina.

Klik hier voor onze ledenactie en pak je gratis kaartje voor de MOTORbeurs.

Klik hier om een kijkje te nemen op de EICMA-website.