Ons Genoegen in stijl naar LFtW


KNMV - 07 november, 2013

Vijftig enthousiaste motocross- en offroad-liefhebbers uit Markelo zullen de film ‘Living For the Weekend’ op maandag 11 november gaan bekijken, maar niet gewoon in de auto en met een spijkerbroek!


Bron: Youtube-kanaal Nick Janssen

Motocross leeft, en met name Markelo is een belangrijke naam in deze sport. Dit heeft natuurlijk te maken met het beroemde circuit de Herikerberg, thuishonk van motorclub ‘Ons Genoegen’. Deze organiserende club is goed voor inmiddels meer dan 50 wedstrijden op wereld- en internationaal niveau.

Opmerkelijk

Om dat nog eens extra luister bij te zetten reizen de Markeloërs aankomende maandag af naar Enschede, compleet met offroad-, cross- en trialmotoren en bijbehorende outfit. Trialspecialist Marcel Brunsveld uit Markelo rijdt ‘gewoon’ de bioscoop binnen en geeft daar een demo, om in de pauze met zijn trialmotor een drankje te halen – zonder een voet aan de grond te zetten.

Het spektakel vindt dus maandag 11 november plaats bij bioscoop Cinestar in Enschede. Om de bonte stoet feestgangers te zien aankomen/toe te juichen moet je ruim voor 19.00 uur voor de deur staan, want dan begint de filmvoorstelling. Online reserveren is niet mogelijk, maar je kunt wel kaartjes kopen in de voorverkoop of eventueel aan de zaal. Om in de stemming te komen kun je hierboven alvast een spectaculaire trailer bekijken van de hand van filmmaker Nick Janssen.

Alle benodigde informatie vind je via http://www.livingfortheweekend.mx/bioscopen/

Of kijk op http://www.motorcrossmarkelo.nl/

Klik hier voor meer info over trialspecialist Marcel Brunsveld.