Informatiebijeenkomst Ierlandreis


KNMV - 13 november, 2013

De ‘Coast & Country Ireland’ is de naam van een schitterende nieuwe KNMV-motorreis die van 26 juni tot en met 6 juli 2014 wordt gehouden.

Deze 11-daagse reis naar Ierland beginnen we met een overtocht van IJmuiden naar Newcastle. Dit doen we met de nachtboot, voor een zo efficiënt mogelijke indeling.

Na een overnachting in Schotland nemen we de boot naar Ierland. Via een prachtige route langs de noord- en westkust doorkruisen we het groene eiland waar het heerlijk motorrijden is. In het bruisende Dublin blijven we een extra nacht en daarna stappen we op de boot naar Holyhead. Na een overnachting in Groot-Brittannië gaan we, wederom met een nachtboot, vanaf Hull naar het eindpunt Europoort.

Meer weten over de Coast & Countryreis? Kom naar de informatiebijeenkomst op zaterdag 14 december in het KNMV Bondsbureau, Zijpendaalseweg 1b, 6814 CA  Arnhem. De aanvang is om 10.30 uur en de zaal is open vanaf 10.00 uur.

Om een indicatie te krijgen van het aantal personen, dat aanwezig is op de informatiebijeenkomst, verzoeken wij je voor 12 december door te geven of je komt en met hoeveel personen je aanwezig zult zijn. Mail naar: h.devos@knmv.nl.