Branko Srdanov gaat weer racen


KNMV - 25 november, 2013

Lange tijd bleef het stil na de zware crash van Branko Srdanov, de coureur met een ontembare passie voor stratencircuits. Die passie is er nog steeds, zo blijkt.

?

Na zijn zware crash tijdens de Isle of Man TT volgde een lange periode van revalidatie voor de Zwollenaar. Al die tijd week zijn familie niet van zijn zijde. Lange tijd was het de vraag of Srdanov überhaupt ooit weer op een motor zou kunnen rijden, deze week doorbreekt hij de stilte met een duidelijk ‘ja’.

Op zijn website www.brankosrdanov.nl meldt de coureur: “Na mijn spectaculaire Isle of Man avontuur ben ik eindelijk weer fit genoeg om wat van mij te laten horen. Ik ben nog bezig met revalideren, maar het gaat de goede kant op. Ik moet drie keer per week naar het revalidatiecentrum en dat duurt als het goed is nog tot het einde van dit jaar. Zoals duidelijk mag zijn volgt mijn crash tijdens de Isle of Man TT mij nog steeds, maar desondanks ben ik de motor alweer aan het klaar maken voor volgend seizoen. Ik stop inderdaad nog niet!”
 
Srdanov gooit wel het roer om: zo wil hij komend jaar gaan trainen in Spanje als voorbereiding op het International Road Racing Championship (IRRC). Hij heeft zich twee doelen gesteld: kampioen worden en heel blijven.