Van der Mark revalideert in Engeland


KNMV - 17 mei, 2013

Michael van der Mark verblijft momenteel in Engeland, waar hij samen met Leon Haslam een intensief revalidatieprogramma volgt na zijn in Monza opgelopen voetblessure.

Beide Pata Honda coureurs hebben namelijk hetzelfde doel voor ogen: fit zijn voor de eerstvolgende wedstrijd op Donington Park.

Van der Mark brak tijdens de bizar verlopen World Supersport wedstrijd op het circuit van Monza een aantal botjes in zijn linkervoet. “Aangezien het de linkervoet betreft was het gewoon niet mogelijk om met een verdoving te rijden in Monza. Het is de voet die je nodig bent bij het schakelen en dat gaat nu eenmaal niet als deze verdoofd is,” liet de jonge Nederlander weten.
 
Op uitnodiging van teamgenoot Leon Haslam is Van der Mark inmiddels vertrokken naar Engeland, waar hij de komende dagen samen met de World Superbike-coureur een intensief revalidatieprogramma zal volgen om zo snel mogelijk weer fit zijn. Haslam brak tijdens de WSBK-wedstrijd in Assen zijn been.
 
Bij aankomst in Engeland werd Van der Mark op het vliegveld opgehaald door de familie Haslam waar de Pata Honda World Supersport coureur tot aan het World Superbike weekend op Donington Park zal verblijven en samen met zoon Leon een intensief revalidatie programma zal volgen om zo op tijd fit te zijn voor de eerste trainingen op het thuiscircuit van de familie Haslam – vader Ron is eigenaar van de bekende raceschool op het Engelse circuit.

Bron: Racesport.nl