Slapen op Pole Position op de TT Indoor Camping


KNMV - 21 mei, 2013

Dit jaar kunnen bezoekers van de TT voor het eerst overnachten op een overdekte camping midden op het circuitterrein.

De TT Hall, normaliter een beursaccommodatie, wordt in de laatste week van juni voor deze gelegenheid omgedoopt tot de TT Indoor Camping.

De beursvloer, waar normaal gesproken diverse evenementen worden georganiseerd, wordt ingericht als camping met douchefaciliteiten en een gezellige loungebar/restaurant. Daarnaast is er in de TT Hall van ruim 15.000 vierkante meter ook ruimte voor een indoor-parkeerplaats voor de motoren van de campinggasten en andere bezoekers van de TT. Een complete kampeeruitrusting meenemen is niet nodig. Een tweepersoonstent en ook luchtbedden zijn op voorraad en kunnen bij aankomst door de gasten ter plekke worden aangeschaft, maar een eigen tent meenemen mag ook.

Voor een eenmalige entree van € 35,- kunnen de campinggasten één, twee of drie nachten kamperen in de TT Hall. “Hiermee bieden wij iets unieks aan de TT-bezoekers”, vertelt Gerard Stamsnijder, directeur van initiatiefnemer Expo Management. “De Strubbenbocht ligt op nog geen 50 meter van de camping en in de TT Hall ben je niet afhankelijk van het weer.” Tentharingen prikken en scheerlijnen spannen is niet toegestaan op de betonnen vloer van de camping. “Maar dat hoeft ook niet, want het er is gegarandeerd windstil,” lacht Stamsnijder.

Kijk voor meer informatie en om te reserveren op www.tt-hall.nl/camping