Goed verzekerd van hulp bij pech onderweg!


KNMV - 24 mei, 2013

De vakantie komt eraan. En of je nou met de motor of met de auto erop uit trekt: het is een fijne gedachte dat je bij eventuele pech onderweg, ook in het buitenland goed en snel wordt geholpen met de KNMV Aanvullende Pechhulp via Allianz Global Assistance.

Voorheen was deze service bekend onder de naam Eurohulpbrief. Met het veranderen van de voorwaarden, is ook de naam veranderd. Onveranderd is de goede service en KNMV-leden profiteren bij verlenging van de Aanvullende Pechhulp van een nog betere deal. Voortaan heb je de keus om alleen buitenlandse pechdekking voor de motor, alleen de auto of juist beide voertuigen af te sluiten. Kies je voor één voertuigcategorie dan betaal je slechts de helft: € 24,50. Zo betaal je nooit teveel!

Prolongatie alleen voor motor

Heb je de Aanvullende Pechhulp Europa al afgesloten, dan wordt deze binnenkort automatisch geprolongeerd voor alleen de motor. Om ook voor de auto verzekerd te zijn van pechhulp in Europa, kun je deze dekking eenvoudig aanvragen.
 
Wil je in het buitenland voor zowel de auto als motor pechhulp, dan betaal je gewoon nog altijd € 49. Dit ondanks het feit dat de assurantiebelasting gestegen is van 9.7% naar 21%. Het verschil neemt de KNMV voor haar eigen rekening.  Lees hier meer over de KNMV Aanvullende Pechhulp.

Woonplaatsservice

Je blijft in Nederland dit jaar? Dan is het wel zo prettig dat je ook in je woonplaats kunt rekenen op de KNMV pechhulp. Sluit daarom nu woonplaatsdekking af voor de motor of auto.