Toerhuldiging werd succes!


KNMV - 25 maart, 2013

De nieuwe opzet van de KNMV Toerhuldiging is bij de deelnemers in goede aarde gevallen. Dat bleek overduidelijk tijdens de gezellige dag in Raalte.

Grote opkomst in Raalte

Ondanks de bittere koude en de striemende wind waren op zondag 24 maart toch nog enkele ‘diehards’ op de motor naar Overijssel gekomen. Echter de meeste mensen verkozen de warme auto. Met in totaal ruim 125 deelnemers werden zowel de verwachtingen als de vooraanmeldingen ruimschoots overtroffen. Zo was in twee opzichten sprake van een frisse start van het motorseizoen 2013!

Bijna alle aanwezigen in Taveerne Tivoli in Raalte maakten van de gelegenheid gebruik om het naastgelegen American Motorcycle Museum te bezoeken.

Tijdens de KNMV Toerhuldiging werden de prijswinnaars uit het jaar 2012 in het zonnetje gezet. De presentatie was in handen van Jan Feskens en hij werd geassisteerd door Eveline Blok, Jan Henk Harkema en Niek Bennink van de Commissie Recreatief Motorrijden. Jan de Geus en Jan Wilms gaven namens de KNMV een welkomstwoord en namen de honneurs waar namens het KNMV Bondbestuur.

Prijswinnaars

Bij de Toerridders was er goud voor Geert Bijl en ging het brons naar
Bert Regelink. De uitslag van de Clubtoercompetitie luidde als volgt: 1. MTC Noord; 2. MC Mozamo; 3. Friesche MC.

De internationale onderscheidingen gingen naar: Johan Peereboom (Meritum Excellent, 25x deelname FIM Rally); Corrie Mol (Co-Meritum Grand, 20x FIM Rally), Fouke Mol (Meritum Grand, 20x FIM Rally), Bets Brouwer (Co-Meritum Silver(10x FIM Rally); Annelies Janssen (Meritum Silver, 10x FIM Rally).