Samenwerking City Box en KNMV


KNMV - 29 maart, 2013

Wel een motorrijbewijs, maar geen plek om een motor te stallen? City Box biedt op vele plaatsen in Nederland een oplossing en KNMV-leden profiteren daarvan.

Het is een herkenbaar probleem voor vele aspirant-motorrijders of ervaren collega’s die geen plek hebben voor hun motor of een passende oplossing zoeken voor de wintermaanden. Waar laat ik mijn motor als op straat parkeren van mijn dure tweewieler geen optie is? City Box biedt motorrijders de mogelijkheid om hun motor te stallen. Op 17 plaatsen in Nederland is deze aanbieder van opslagruimtes present en steeds meer motorrijders maken daar gebruik van.
 
Met een persoonlijke pincode heb je zeven dagen per week, van 06.00 tot 23.00 uur, toegang tot de motorstalling die is voorzien van elektra, zodat er ook een accudruppellader kan worden aangesloten. De huur van de motorstalling is per maand opzegbaar en daarmee geschikt voor zowel tijdelijk als langdurig gebruik.

Als grootste belangenbehartiger van motorrijdend Nederland kent de KNMV het probleem van de motorstalling al jaren en dat was voldoende aanleiding om  met City Box een samenwerking voor drie jaar aan te gaan. Vanaf 1 april krijgen KNMV-leden Bij City Box 15% korting op de huur van een motorstalling op vertoon van hun ledenpas.

De KNMV ziet de samenwerking als een uitstekende en relevante uitbreiding van het voordelenpakket voor onze leden van wie het merendeel de motor gebruikt voor de sport of als hobby artikel. “Het zou jammer zijn als je door plaatsgebrek moet stoppen  met je sport of je hobby. City Box heeft hier passende oplossingen voor en de KNMV biedt hiervoor voordeel. In onze optiek de ideale combinatie.”

Ga voor de voorwaarden en een overzicht van alle City Box-vestigingen naar http://www.citybox.nl/