Grasbaanraces Balkbrug 1 april 2013


KNMV - 25 maart, 2013

Dit jaar krijgt het paasweekend ook weer een internationaal tintje. Op tweede paasdag vinden de jaarlijkse Internationale Bouwbedrijf Beverwijk grasbaanraces plaats aan de Molenweg in Balkbrug.

Met de vijf verschillende klassen staat het publiek een gevarieerd en spectaculair raceprogramma te wachten. In de klasse ‘Specials Internationalen’ heeft de organisatie, MAC van Dedem de rijders bekend gemaakt waaronder Dirk Fabriek, Jannick de Jong, Mark Stiekema, Jeffrey Woortman, Rany Oldenziel (res) (NL), Stephan Katt, Matthias Kroger, Jorg Tebbe, Christiaan Hulshorst (DUI), David Howe, Danny Warwick (ENG), Torben Preastgaard (DEN) en Joel Nystrom (ZW).

De races
Naast de klasse ‘Specials Internationalen’ worden ook races gereden voor het ONK zijspannen, NK ST1, NK ST2 en het NK Powergirls. In deze laatste klasse zal ook Nederlands Kampioen Powergirls en MAC van Dedem clubrijdster, Harriët Zwiers haar opwachting maken. Daarnaast is een ludieke demonstratiewedstrijd van gazonmaaiers te zien.
 
Aanvang van de machinekeuring is om 08.30 uur, waarbij de uiterste meldtijd 09.45uur is. De trainingen starten op 1 april om 10.00 uur gevolgd door de wedstrijden om 13.00 uur.  Kijk voor meer informatie op http://www.macvandedem.nl/ of de Internationale Bouwbedrijf Beverwijk Grasbaanraces op Facebook en Twitter.
 
Aanvullend Reglement
Deelnemers Int Specials Senioren
Deelnemers ONK Power Girls
Deelnemers ONK ST1
Deelnemers ONK ST2
Deelnemers ONK Zijspannen