Nieuw management horeca TT Circuit


KNMV - 22 maart, 2013

Per 1 januari 2013 vormen Henk Dobben en Sjouke Postma de nieuwe leiding van TT Horeca, uitbater van de restaurants en publieke catering op het TT Circuit Assen.

“Het Paddock Restaurant op Assen is er voor een kopje koffie of thee, maar is ook de plek voor belegde broodjes, heerlijke plateschotels, frisse salades en dat alles voor betaalbare prijzen. Dat is wat wij gaan neerzetten”, vertelt Henk Dobben van TT Horeca. “Daarnaast gaan wij meer samenwerken met de organisatoren in de weekeinden. Bijvoorbeeld vooraf overleg over openingstijden en speciale arrangementen. Een mooi voorbeeld is het BBQ-buffet en de aansluitende DJ-show tijdens de eerstkomende Paasraces.”

BBQ-buffet en DJ-show
TT Horeca organiseert op zaterdag 30 maart een BBQ-buffet in het Paddock Restaurant. Het idee van een barbecue, maar dan in buffetvorm met lekkere hapjes als shoarma, saté, schnitzels, gehaktballetjes, soepen en broodjes. Dit BBQ-buffet wordt door de KNMV gratis aangeboden aan de deelnemers aan de Paasraces die meetellen voor het ONK wegrace van de KNMV. Team- en familieleden kunnen een kaartje kopen voor € 15,- (exclusief drankjes). Kinderen van 6 tot 12 jaar krijgen 50% korting kinderen tot en met 5 jaar doen gratis mee. Rijders kunnen zich opgeven bij r.brontsema@knmv.nl.