KNMV Toerhuldiging


KNMV - 01 maart, 2013

Als je van toertochten houdt, wees er dan snel bij en geef je op voor de KNMV Toerhuldiging in Raalte. Op zondag 24 maart is het zover.

Om de Toerhuldiging geheel op je wensen te laten aansluiten, hebben wij dit jaar besloten om je te voorzien van voldoende consumptiemunten, een kaartje voor een bezoek aan het American Motorcycle Museum (AMM) van Max Middelbosch en een lekkere maaltijd na afloop. Vergeet niet om je vooraf op te geven, zodat wij rekening kunnen houden met je komst.

Boordevol programma

De huldiging wordt gehouden in Taveerne Tivoli, Zwolsestraat 63, 8101 AB Raalte. Voorafgaand krijg je gratis toegang tot het American Motorcycle Museum (AMM) van Max Middelbosch – gelegen pal naast de Taveerne Tivoli – en die prachtige collectie motoren is zeker een bezoek waard! Je kunt er bijvoorbeeld een authentieke Harley-Davidson ‘Silent Grey Fellow’ uit 1914 bewonderen, één van de eerste Harley-Davidsons in Nederland. Je kijkt je ogen uit, want er is nog veel meer moois te zien. Vanaf 13:30 uur kun je je melden in de Taveerne voor het entreekaartje, dat door de KNMV beschikbaar wordt gesteld.

De Toerhuldiging zelf vindt plaats van 15:00 tot 16:00 uur, gevolgd door een aperitief. Tijdens de huldiging worden de nationale Toerridders, de internationale FIM Meritumhouders en de drie hoogst geëindigde clubs gehuldigd. Kijk hier voor meer informatie over de Clubtoercompetitie.

Win met je inschrijfformulier

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is er dit jaar wel een tombolaverloting. Neem dus de reçu’s mee van de inschrijfformulieren, daarmee kun je meespelen. De KNMV stelt vier grote prijzen beschikbaar. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een leuke en nuttige attentie.

Om rekening te kunnen houden met het aantal deelnemers en de maaltijd hierop af te stemmen, is het noodzakelijk je van te voren aan te melden voor deelname. Dit kan via een mailtje naar onze afdeling clubondersteuning. Doe dit wel vóór donderdag 14 maart aanstaande. Heb je niet gereserveerd, dan moeten we je helaas teleurstellen en dat zouden we ontzettend jammer vinden.

Graag tot ziens op zondag 24 maart bij de Toerhuldiging!