KNMV Promotiedag Wegrace 2013


KNMV - 01 maart, 2013

Kom op 29 maart, Goede Vrijdag, met je toerclub naar Assen en rij zelf mee in een toersessie van 20 minuten op het prachtige TT Circuit Assen!

Vrijdag 29 maart staat in het teken van de KNMV Promotiedag Wegrace. Tijdens deze dag, die vooraf gaat aan de opening van het Nederlandse raceseizoen, zijn er vrije trainingen voor de ONK-coureurs, maar is er ook gelegenheid voor toerrijders om zelf met de ‘Cathedral of Speed’ kennis te maken.

Toerrijden

Bij het toerrijden op het TT Circuit Assen ga je 20 minuten lang de baan op onder begeleiding van een ‘voorrijder’. Dit is een ervaren ONK-coureur die de
de ideale lijn aangeeft en het tempo gestaag zal verhogen. Inhalen is bij deze sessies niet toegestaan en daarom kan met elk type motor worden meegedaan.

Klik hier voor het inschrijfformulier. Groepsaanmeldingen worden alleen verwerkt als deze samen in één envelop worden verstuurd.

Maak kans op een rondje met de bondscoach!

Tijdens deze promotiedag hebben wij de beschikking over een ’twoseater’. Enkele geluksvogels mogen op deze motor een ronde achterop bij bondscoach Barry Veneman. Dat wordt een ervaring om nooit te vergeten! Daarnaast zijn er enkele racezijspannen, waarin ook een rondje meegereden kan worden. Deze bijzondere taxiritjes worden verloot onder de inschrijvingen voor de toerrijders.

Daarnaast wordt onder de inschrijvingen van de Toerrijders een kijkje in de keuken bij een ONK-weekend verloot. Een paddockwalk langs onder andere een ONK-topteam, de tijdwaarneming en het perscentrum.

ONK vrije training

Voor de (O)NK klassen zijn er vrije trainingen op vrijdag 29 maart. Klik hier voor een voorlopig tijdschema. ONK-rijders kunnen zich inschrijven via Mijn KNMV of stuur een mail naar r.brontsema@knmv.nl.

Defilé

Alle aanwezige motorrijders/toerclubs mogen in de middagpauze aan het defilé over het TT Circuit deelnemen. Zo krijgen we één grote groep met liefhebbers bij elkaar!

Aanvullend reglement
Supplementary regulations
Tijdschema Paasraces