Kaarten TT Assen


KNMV - 26 maart, 2013

Ieder jaar kunnen KNMV-leden hun kaarten voor de TT van Assen via de KNMV bestellen en/of rechtstreeks aanvragen.

De laatste zaterdag van juni staat traditiegetrouw in het teken van de Dutch TT. Voor 29 juni heeft Valentino Rossi zich weer aangemeld als teamgenoot van wereldkampioen Jorge Lorenzo om samen de strijd aan te binden met Dani Pedrosa en MotoGP-nieuweling Marc Marquez. Nederlands talent is er ook, naast Jasper Iwema komen Bryan Schouten en Thomas van Leeuwen in actie in de Moto3.

Bestel je TT-kaarten via de KNMV

Ook dit jaar kun je via de KNMV weer een prachtige plek reserveren op één van de diverse zittribunes tijdens de TT van Assen. Daarmee ben je verzekerd van een daverend uitzicht op start en finish, óf het noordelijke gedeelte van het circuit. Op zaterdag 29 juni zit jij prominent op de Geert Timmer-tribune (€ 98,-), de Strubbentribune (€ 87,-), de Winterdijktribune (€ 76,-), de Haarbochttribune (63,-) of de Stekkenwal (€ 59,-). Let op, want er komt € 8,- aan porti- en administratiekosten bij.

Vaste KNMV-klanten zijn enige tijd geleden al per brief geïnformeerd, maar voor diverse tribunes zijn nog kaarten beschikbaar. Maak voor de TT-bestelling gebruik van onze bestelbon. De aanvragen worden behandeld op datum van binnenkomst.

Voor meer informatie kun je van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact met de KNMV opnemen via tel: 026 – 3528512 of via leden@knmv.nl.