Win tickets voor de GP Zijspancross in Varsseveld!


KNMV - 04 juni, 2013

Op 15 en 16 juni 2013 wordt in Varsseveld een Grand Prix motorcross verreden in de zijspanklasse. Jij kunt erbij zijn, want we geven drie setjes van twee tickets weg!

Om kans te maken, hoef je alleen maar onze tweet over de GP van Varsseveld te retweeten. Hiervoor heb je een Twitteraccount nodig. Klik hier om het bericht te lezen en om mee te doen aan onze retweetactie.

Titanenstrijd

De wedstrijd op de snelle en brede baan in de Achterhoek is de vijfde GP in een serie van 13. Alle ogen zijn in Varsseveld natuurlijk gericht op ‘de kanibaal’ Daniël Willemsen uit Lochem, de tienvoudig wereldkampioen in deze zeer spectaculaire tak van motorsport en zijn allergrootste concurrent, de regerend Nederlands kampioen Etienne Bax uit Bergeijk. In Varsseveld zal de ‘battle’, na de recente blessureperikelen, ongetwijfeld in alle hevigheid losbarsten. Bax is alweer fit en schreef onlangs nog de GP van Oekraïne en Duitsland op zijn naam.

Vierwielig spektakel

In het bijprogramma starten de Quads voor hun tweede EK-wedstrijd van 2013. Door de wat hardere ondergrond en de enorme breedte van het Varsseveldse cross-circuit De Vennebulten komen ze hier optimaal tot hun recht. Absolute topper bij de Quads is de Fransman Jeremie Warnia, maar de Nederlanders onder aanvoering van Mike van Grinsven en Joe Maessen, plus de Belgische toppers Davy de Cuyper en Jan Vlaeymans zullen zich niet zomaar gewonnen geven!

Gevuld programma

Vanaf zaterdagochtend 15 juni zijn er trainingen en zaterdagmiddag worden de kwalificaties verreden. De wedstrijden beginnen zondag 16 juni om 13.00 uur. Het circuit De Vennebulten ligt direct aan de N18 tussen Varsseveld en Lichtenvoorde (navigatieadres: Twente-route 8, 7055 BE Heelweg/Varsseveld). Voor de bezoekers is er onder meer een grote feesttent, een promodorp en een kinderspeelplaats. En voor wie graag het hele weekend wil blijven, is er een ruim opgezette camping direct naast het rennerskwartier, zodat je alle actie van dichtbij kunt beleven.

Kijk voor meer informatie op de website van de Varsseveldse Motor en Auto Club VAMAC.

Klik hier om tickets te winnen via onze retweetactie.