Van een motor verzekerd op reis


KNMV - 27 juni, 2013

Zongebruind is ze net terug van een 11-daagse vakantie naar Turkije, de 21-jarige Michelle Bes uit Rijswijk. Reden tot een betrokken gezicht in verband met de donkere wolken boven het Naaldwijkse industrieterrein is er echter niet. Michelle is namelijk uit ruim 5.000 deelnemers tot winnaar gekozen van de ‘Win een motor actie’ van KNMV Verzekeringen.

En dus staat ze, samen met familie en vriend, in de lichte en frisse showroom van Motor Centrum West in Naaldwijk om de sleutels in ontvangst te nemen van de gloednieuwe Yamaha XT660Z Ténéré. Michelle: “Ik was wel even in shock ja, toen ik hoorde dat ik een motor had gewonnen. Het was een echte verrassing en ik had het niet verwacht.”

Reisverzekering

Misschien had vader Rob Bes (50) het wel gehoopt, toen hij z’n dochter – na uitgebreid online prijzen te hebben vergeleken – adviseerde om de reisverzekering af te sluiten bij KNMV Verzekeringen. Want aangezien Michelle nog geen A-rijbewijs heeft en die voorlopig ook nog niet wil halen, neemt vader de honneurs voorlopig waar op de Ténéré.  Rob Bes, glunderend:  “Ik rij nu een BMW 1150 GS, ook een allroad, dus de Yamaha past wel in mijn straatje. Ben heel benieuwd hoe deze rijdt!”

De ‘Win een motor actie’ van KNMV Verzekeringen werd voor de 2e keer georganiseerd en kende, eveneens als vorig jaar, z’n start op de MOTORbeurs in Utrecht, waar de te winnen motor op de stand van de KNMV te bewonderen was. Het enige wat men hoefde te doen om kans te maken op het winnen ervan, is een verkering naar keuze af te sluiten via de speciale actiewebsite.

Trouwe klanten

Daarmee maakten dus niet alleen afsluiters van een motorverzekering kans. Een bewuste keuze, zo vertelt Marianne van der Hoek van KNMV Verzekeringen. “We wilden bestaande, trouwe, klanten, ook in de gelegenheid stellen om te kunnen winnen. Immers, we hebben ook diverse andere verzekeringen in ons pakket zoals inboedel, reis en auto.”

Rob Bes vult met een grote glimlach aan: “En dan denk je, die motor win ik toch niet. Eerst geloofde ik het niet, maar het is helemaal geweldig natuurlijk. Ja, ik mag me zeker gelukkig prijzen met zo’n dochter als ik heb. Ben zelf nu twee jaar verzekerd bij de KNMV. De verzekering bevalt tot nu toe prima en nu nóg beter!”