Supermotoraces Fryslân 8 en 9 juni


KNMV - 07 juni, 2013

De dit jaar jubilerende vereniging MC Flying Boetoe Joure presenteert op 8 en 9 juni a.s. de vijfde editie van Supermotoraces Fryslân , misschien beter bekend als SRF.

MC Flying Boetoe, dat dit jaar veertig jaar bestaat, is er in geslaagd wederom het Open Nederlands Kampioenschap Supermoto naar Joure te halen, met internationale deelname. Klinkende namen als Marc Fraikin (B), Marcel van Drunen, de Nederlandse Supermoto-nestor, maar ook de Jouster Supermotocoureur Jan Simon ter Heide zullen acte de présence geven. Ter Heide rijdt jaarlijks de volledige Duitse kampioenschappen. Samen met hun collega’s in de internationale klasse (Inters), maar zeker niet te vergeten de Euro- en Nationale klasses, gaan zij zorgen voor spectaculaire races in diverse heats, en uiteraard op zondag de Grand Finale!

Meer dan Supermoto

Onder dit motto presenteert de vereniging het tweedaags evenement op industrieterrein de Woudfennen. Naast Supermoto zijn ook Karting demonstraties en Solexraces op de zondag gepland, en als klap op de vuurpijl wordt een volledig wedstrijd programma Classic Wegrace gepresenteerd over beide dagen. Naast diverse gemotoriseerde sporten is heeft de club ook gezorgd voor een volledig entertainmentprogramma.

Voor het volledige dagprogramma betaal je op zaterdag € 5,- en op zondag € 10,-. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Het circuit opent op zaterdag om 12.00 uur en op zondag om 10.00 uur.

Kijk op http://srf.flyingboetoe.nl/ voor meer info.