Subsidieregeling VRO Risico populair


KNMV - 21 juni, 2013

Inwoners van Overijssel, Friesland en een aantal gemeentes in Zuid-West Drenthe kunnen dankzij overheidssubsidie voor slechts € 50,- deelnemen aan een VRO Risico. En dat trekt veel motorrijders over de streep. In Friesland zijn inmiddels zelfs alle beschikbare plaatsen vergeven! Voor Zuid-West Drenthe en Overijssel geldt dat nog enkele deelnemers zich kunnen inschrijven.

De VRO Risico is een theoretische en praktische training die ingaat op de knelpunten die vaak de oorzaak van een motorongeval zijn. Als motorrijder ben je nu eenmaal een kwetsbare verkeersdeelnemer. Het is daarom goed je hiervan bewust te zijn. Vanwege de opzet en enorm succes krijgt deze training momenteel de aandacht van menig motorrijder en instructeur wereldwijd!

Video

In de VRO Risico wordt gewerkt met videoanalyse. De deelnemers worden tijdens hun praktijkrit gefilmd, zodat de rit daarna gezamenlijk kan worden besproken. Hierdoor krijgen deelnemers de kans hun eigen rijgedrag te analyseren en te verbeteren. De videoanalyse geeft bovendien een dynamische impuls aan discussies over risicovolle situaties.

Inschrijven

Motorrijders die woonachtig zijn in één van de genoemde provincies – met uitzondering van Friesland omdat alle beschikbare plaatsen vergeven zijn – kunnen van de subsidieregeling profiteren. Ga naar de cursusaanbodpagina en klik op de VRO Risico van jouw keuze.