Over de Bikers Toolkit


KNMV - 25 juni, 2013

De Bikers Tookit is een mooi welkomstpakket voor nieuwe motorrijleerlingen. Het is ook een ledenwerfactie waar zowel de deelnemende KNMV-gediplomeerd motorrijinstructeur (KGI’er) als de KNMV baat bij hebben.

De KGI’er ontvangt namelijk € 10,- per aangebracht lid en de KNMV werft meer leden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een leerling die begint met lessen ontvangt bij de eerste les de Bikers Toolkit. In deze Bikers Toolkit zit een proeflidmaatschap van de KNMV, dit is een gratis lidmaatschap van de KNMV exclusief de pechservice. Daarnaast zitten er in deze Toolkit diverse acties en goodies voor de leerlingen om hen te verwelkomen bij de KNMV. De leerling vult de antwoordstrook samen met de KGI’er in, vervolgens stuurt de KGI’er deze antwoordstrook zo snel mogelijk naar het de KNMV.

De KNMV stuurt vervolgens ieder kwartaal een overzicht naar de KGI’er waarop staat hoeveel leerlingen (leden) zij kunnen declareren om de € 10,- te ontvangen. Door de Bikers Toolkit krijgt het KGI-schap nog meer meerwaarde dan dat deze nu al heeft!

Ben jij KGI’er, maar doe je nog niet mee aan de Bikers Toolkit-actie of heb je vragen? Neem dan contact op met Joyce Duisterhof (j.duisterhof@knmv.nl of 026-3528535).