Goed gevuld randprogramma Dutch TT


KNMV - 20 juni, 2013

De kaartverkoop voor de 83e Dutch TT komt hoger uit dan het vorige jaar. Volgens TT-directeur Peter Oosterbaan heeft dat onder meer te maken met het goed gevulde randprogramma.

Zo is er dit jaar extra aandacht voor de vrouwelijke motorrijdster. Die groep rijdt 29 juni gezamenlijk en onder begeleiding vanaf Motoport Assen naar het circuit. Oosterbaan: “Het is een bijzonder leuk gevonden idee en het past binnen de plannen om de TT breed toegankelijk te maken.”

Ilse Delange

Op donderdagavond 27 juni treedt Ilse DeLange met haar band op in De Bonte Wever. De winnares van de 3FM Award voor beste zangeres staat garant voor een super live optreden. Ilse DeLange behoort tot één van de allergrootste artiesten van Nederland. Het concert begint om 19.15 uur. Met het toegangsbewijs van 10 euro kan aan de kassa van het circuit 10 euro korting worden verkregen bij de aankoop van twee toegangskaarten voor de TT Vrijdag.

TT Balloon Festival

Naast races en muziek is er voor de komende 83e editie van de Dutch TT nog een evenement: het gratis toegankelijke TT Balloon Festival op woensdag 26 juni. Er zijn dan spectaculaire grote luchtballonnen zowel op de grond als in de lucht te bewonderen. Eén van de hoogtepunten is een 40 meter hoge ballon van de beroemde kat Garfield. Het festival wordt gehouden naast de TT Hal. Vanaf 17.00 uur zijn er diverse activiteiten die gerelateerd zijn aan luchtvaart.

Bekijk hier het volledige programma.