Win GAMMA Racing Day-prijzen!


KNMV - 25 juli, 2013

Mooi hè, die Gamma Racing Day op zondag 4 augustus op TT Circuit Assen. Dankzij de bouwmarkt voor handige Harry’s en Henriettes, kun jij naast diverse demo’s gratis genieten van races voor o.a. ONK Dutch Superbike, Dutch Supersport en het WK zijspan. Maar het kan nog mooier.

Wat kun je winnen?

Want misschien kun jij de races bewonderen vanaf de paddock en/of een paar supersnelle rondes over het heilige asfalt maken op de Yamaha R1 two-seater met Barry Veneman!

De KNMV mag 12 x 2 paddockpassen weggeven en als hoofdprijs een paddockpas + een rit achterop de two-seater van bondscoach Barry Veneman. Wij verzekeren je dat deze oud-coureur nog steeds héél erg snel rond kan gaan op het heilige asfalt van de kathedraal van de motorsport!

Hoe doe je mee en maak je kans?

Waar geklust wordt, wordt ook geblunderd, waar motor gereden wordt, wordt ook wel eens een foutje gemaakt. Vertel op onze Facebookpagina jouw grappigste motor-, bouw- of andere blunder. Meedoen via Twitter kan ook, gebruik daar de hashtag #mooihe. Het is geen likewedstrijd, maar de jury is niet blind voor blunders die heel veel likes of veel RT’s krijgen… En natuurlijk like je de KNMV Facebookpagina en/of volg je ons op Twitter. Heel veel succes. Meedoen kan tot en met donderdag 1 augustus 16.00 uur.