Wilco Zeelenberg te gast bij KNMV-trainers


KNMV - 04 juli, 2013

Speciaal voor de KNMV Gediplomeerde Motorsport Trainers (KGMT) werd er op donderdag 27 juni jl. in de KNMV VIP-ruimte op het TT Circuit een ontmoetingsdag georganiseerd, waarbij de KGMT’ers op informele wijze met elkaar in contact konden komen en de trainingen en kwalificatiesessies van de WK-toppers voor de 83e Dutch TT van nabij konden aanschouwen.

Zo’n twintigtal trainers hebben van deze mogelijkheid gebruik gemaakt, er waren trainers aanwezig uit de motocross, enduro, trial, wegrace en minibike. KNMV bondscoach wegrace Barry Veneman hield ’s ochtend nog een korte presentatie over zijn werk tijdens de TT op Assen. KNMV bondscoach motocross Marcel Hartman was ook aanwezig; hij liep een dag met Barry mee.

Inside information

Mario Pieterse, coördinator (Top)Sport bij de KNMV had als verrassing voor de aanwezigen geregeld dat Wilco Zeelenberg, teammanager bij Yamaha Factory Racing en persoonlijk begeleider van Jorge Lorenzo, naar de KNMV VIP-ruimte kwam om ook wat te vertellen over zijn werk als teammanager van een MotoGP team. Met een klein beetje ‘Yamaha inside information” wist Wilco iedereen getriggerd te krijgen en beantwoordde hij alle vragen die aan hem gesteld werden.

In de middag werd een kort bezoek aan het Technocenter gepleegd, waar Hoofd Technische official Willem de Raadt uitleg gaf aan de werkzaamheden op technisch gebied die tijdens de TT en de bijklassen plaatsvinden.
 
Gelet op de reacties van diverse KGMT’ers was deze eerste officiële KGMT-dag op Assen een groot succes!