Pechservice buitenland via KNMV Verzekeringen


KNMV - 23 juli, 2013

Heb je al gekozen of je met de auto of de motor op vakantie gaat? Wat het ook wordt, met KNMV Verzekeringen kun je altijd onbezorgd op reis: de Pechservice gaat met jou mee!

Wanneer jouw motor bij KNMV Verzekeringen is verzekerd, dan is pechservice in het buitenland standaard gedekt. Deze dekking geldt ook voor auto’s niet ouder dan 14 jaar. KNMV-leden profiteren sowieso al van pechservice in Nederland voor de motor. Zij kunnen de pechservice eenvoudig uitbreiden. Kijk hier voor de mogelijkheden. Waar het avontuur je ook brengt, onze servicemonteur rijdt achter jou aan. Op gepaste afstand uiteraard…

Wat te doen bij schade?

Mocht je op vakantie onverhoopt schade rijden, dan helpen wij je in 4 stappen weer op weg.

 • Bel direct het alarmnummer van de groene kaart
  De groene kaart is een internationaal verzekeringsbewijs. Bel het nummer op de kaart, zodat de Alarmcentrale u alle zorg uit handen kan nemen. Zij regelen alles én helpen u als tolk.
 • Bij een aanrijding: verzamel alle mogelijke informatie
  Vul altijd het schadeformulier compleet in, maak foto’s van de situatie, noteer de persoonsgegevens van de eventuele tegenpartij en eventuele getuigen. En meld het ongeval bij de lokale politie.
 • Directe reparatie van auto of motor
  Er komt zo spoedig mogelijk iemand naar je toe om de motor of auto te repareren. Is repareren niet direct mogelijk, dan biedt de dichtstbijzijnde garage uitkomst.
 • Jij en je spullen naar de plaats van bestemming
  Kan de garage het niet oplossen? We vinden altijd een oplossing, zodat je in veel gevallen direct verder kunt reizen. De motor of auto kan naar Nederland worden gebracht en je kunt je reis vervolgen met openbaar vervoer. Ben je All Risk verzekerd? Dan heb je recht op vervangend vervoer.