Nu ook pechhulp motor als optie voor Bikers Toolkit-leden!


KNMV - 04 juli, 2013

Goed nieuws voor onze Bikers Toolkit-leden! Bij een Bikers Toolkit-lidmaatschap kun je nu als optie pechhulp voor je motor afsluiten. Wel zo prettig als je als kersverse motorrijder de wijde wereld gaat verkennen.

De Bikers Toolkit is een prachtig welkomstpakket, waarmee leerlingen die beginnen met motorrijlessen flink in het zonnetje worden gezet, wanneer ze zich via hun rijinstructeur aanmelden als Bikers Toolkit-lid van de KNMV.

Bikers Toolkit-leden kunnen een jaar lang gratis genieten van nagenoeg alle voordelen van het KNMV-lidmaatschap. Sinds begin juni kun je als KNMV Bikers Toolkit-lid nu ook optioneel genieten van de pechhulp voor motoren. Deze zit immers niet bij het gratis KNMV Bikers Toolkit-lidmaatschap voor dit kalenderjaar. Aangezien je KNMV-lid bent, kon je al vanaf € 10,- pechhulp voor je auto afsluiten!

Meer informatie

Kijk op onze informatiepagina. Je kunt hier alles lezen over de verschillende keuzemogelijkheden voor Bikers Toolkit-leden en prijzen (vanaf € 24,20). Ook kun je direct de pechhulp voor je motor afsluiten. Houd hiervoor de ledenpas met je relatienummer bij de hand.

Let op: Op de BTK-ledenpas staat niet het nummer van de pechhulp vermeld. Zet daarom het nummer 020-592 9726 standaard in je mobiele telefoon, als je ervoor kiest om gebruik te maken van de pechhulp voor motoren. Zo ben je altijd verzekerd van hulp, ook als je niet in de buurt bent van een gele praatpaal.

Zo kun je dus onbezorgd genieten van je motorrijbewijs en zonder zorgen de weg op!

?