Nieuw: KNMV racecamp


KNMV - 11 juli, 2013

Deze zomer introduceert de KNMV het racecamp 2013! Van 7 t/m 9 augustus zal het Juniortrack in Assen in het teken staan van dit 3 daagse zomerkamp. Deelname is open voor RAP Holland en SOBW licentie houders.

De doelstelling van het KNMV racecamp is naast het verbeteren van de rijtechniek, heel veel plezier te beleven aan de motorsport.

Het programma voor het zomerkamp zal naast de dagelijkse rijtrainingen gegeven door KNMV trainers ook bestaan uit diverse sportieve activiteiten en spelmogelijkheden buiten de motorsport. Zo zal er voor de rijdende sporter maar ook voor broertjes en zusjes genoeg te beleven zijn. Het zomerkamp wordt op vrijdag afgesloten met een teamestafetterace inclusief tijdwaarneming en natuurlijk een barbecue!

Deelname aan het zomerkamp is nog mogelijk, er zijn nog enkele plekken beschikbaar. De prijs bedraagt €150,- waarbij voor de sporter gedurende het gehele kamp alles inbegrepen is. Overnachten op de paddock en deelname aan activiteiten voor niet-rijders is gratis.

Je kunt je nog opgeven tot 17 juli. Stuur hiervoor een email naar sport@knmv.nl ovv racecamp 2013. Je krijgt dan de inschrijfformulieren en overige informatie toegestuurd.