Mooi toeren in Friuli Venezia Giulia


KNMV - 23 juli, 2013

Van 5 tot 8 september wordt de Mototour of Nations 2013 gehouden in het noordoosten van Italië. Vanuit Nederland kunnen KNMV-leden zich hiervoor inschrijven.

Deze vierdaagse toertocht, met een lengte van 600 à 700 km, wordt door de Italiaanse motorbond georganiseerd voor motorrijders uit heel Europa. De reis start in Udine en gaat via Pordenone naar Triest. Ook een stukje Slovenië en Oostenrijk zijn in de route opgenomen.

Naast het toeren over mooie wegen ligt het accent op het ontmoeten van motorrijders uit andere landen. Er kunnen 150 tot 200 personen aan deze Mototour of Nations deelnemen van wie er maximaal dertig afkomstig mogen zijn uit Italië.

Tijdens deze reis verblijft men in 3* of 4* hotels in een tweepersoonskamer. Inbegrepen bij de prijs zijn: drie overnachtingen op basis van logies/ontbijt, 1 welkomstdiner, 1 diner met een folkloreshow, 1 galadiner (alle inclusief drankjes), excursies met proeverijen, routebeschrijving, een souvenir, herinneringsplaquette, medische ondersteuning en bagagetransport tijdens de trip.

Reserveren

Deze reis wordt in Nederland aangeboden aan KNMV-leden voor het aantrekkelijke bedrag van € 200,-. De toeslag voor een eenpersoonskamer is € 90,-. Wees snel met boeken, want de inschrijftermijn is eind juli. Neem voor extra informatie of een aanmeldformulier contact op met Hermien de Vos, 026-3528520 of h.devos@knmv.nl.