Grasbaanraces Lattrop


KNMV - 26 juli, 2013

In het weekend van 10, 11 en 12 augustus 2013 komen de Nederlandse grasbaanrenners weer naar het Overijsselse dorp Lattrop. Op zaterdag rijden de jeugd en junioren klassen inclusief de Power Girls, de Runner Up, ST 3 en de Follow Up. Zaterdagavond is er in feest in de naastgelegen manege met muziek en uitaard de presentatie van de Kiss Miss 2013.

Op zondag rijden de Shorttrackers ST1, ST2,  specials nationalen  en de jeugd 125 cc voor punten in het Nederlands kampioenschap. De zijspannen en jeugd 125 CC specials strijden in het Open Nederlands kampioenschap. Ook hebben zich negen buitenlandse zijspancombinaties aangemeld voor deelname. De meervoudig Nederlands en Europees kampioen Matthijssen kan dan ook geduchte tegenstand verwachten.
 
Als afsluiting van het weekend vinden er op maandag de zogeheten revanchewedstrijden plaats. Hierin kunnen ook de crossende leden van Motorclub Lattrop proeven van wat grasbaanracen inhoudt. Het is dan ook een spektakelstuk,  een ware titanenstrijd tussen crossers en grasbaanrijders. De superklasse is de grootste afsluiter, hierin rijden de 3 best geklasseerde rijders per klasse tegen elkaar om de supercup 2013. Als afsluiting is er het slotbal, met uitaard de prijsuitreiking. Het evenement vindt plaats op terrein het Pandoer, welke vanaf de weg Ootmarsum – Denekamp door middel van bewegwijzering wordt aangegeven.

Zaterdag 10 augustus
Aanvullend Reglement
Deelnemers 50cc
Deelnemers 65cc
Deelnemers 85cc
Deelnemers Power Girls
Deelnemers Follow Up
Deelnemers Runner Up
Deelnemers ST3
Deelnemers Aanvullingen

Zondag 11 augustus
Aanvullend Reglement
Deelnemers ST1
Deelnemers ST2
Deelnemers Jeugd 125cc
Deelnemers Jeugd 125cc Specials
Deelnemers Nationaal Specials
Deelnemers Zijspannen
Deelnemers Aanvullingen