Verkoop TT-tribunekaarten gestart


KNMV - 10 januari, 2013

Op 29 juni 2013 wordt in Assen de 83e Dutch TT verreden. KNMV-leden kunnen nu al hun kaarten voor een mooie tribuneplaats bestellen.

De laatste zaterdag van juni staat traditioneel in het teken van de TT van Assen, het grootste sportevenement van Nederland. Tijdens de zevende Grand Prix van het seizoen, op 29 juni a.s., komen naast de MotoGP, de Moto2 en Moto3 ook de Red Bull Rookies en het ONK Dutch Supersport aan de start.

KNMV-leden kunnen nu alvast TT-tribunekaarten reserveren door de bestelbon te downloaden, in te vullen en aan de KNMV op te sturen. Vaste klanten hebben deze informatie al per post ontvangen. De aanvragen worden op datum van binnenkomst behandeld en het is daarom raadzaam om het bestelformulier zo snel mogelijk te retourneren. Het aantal plaatsen per tribune is beperkt en als de eerste en tweede keus zijn uitverkocht ontvangt men automatisch kaarten voor een andere tribune.

Voor meer informatie kan men van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact met de KNMV-ledenservice opnemen: tel. 026 – 3528512, of per e-mail: leden@knmv.nl.