Wat gaan we doen op de MOTORbeurs?


KNMV - 14 februari, 2013

Als rechtgeaard motorliefhebber mag je de MOTORbeurs niet missen. Het is dé aftrap van het motorseizoen. Kom dus ook langs en geniet, want er is van alles te zien en te doen.

Natuurlijk ontbreekt de KNMV niet tussen al dit feestelijks. Kom ons maar eens opzoeken in Hal 12. Als je je ledenpas meeneemt, hebben wij een cadeautje voor je klaarliggen, te weten een unieke KNMV-col. Lekker, als je ’s een eind gaat rijden.

Kans op fantastische prijzen

Daarnaast is er nog veel meer te beleven op onze stand. Je kunt er bijvoorbeeld een antwoordkaart invullen, waarmee je – zowel als nieuw als bestaand lid – kans maakt op een jaar lang gratis tanken bij TOTAL! En als je een verzekering via ons afsluit, maak je kans op de Yamaha XT660Z Ténéré – die je kunt bewonderen op onze stand – of misschien win je wel één van de drie iPads! Deze actie is geldig tussen 18 februari en 18 april. Kijk voor meer info op www.motoractie.nl.

Win een motorvakantie

Alsof dat nog niet genoeg is, kun je door vijf clublogo’s te spotten (van clubs die lid zijn van de KNMV) op onze stand een motorvakantie voor twee personen winnen naar het Duitse Westerwald, ter waarde van € 433,-. Je rijdt dan mee met de KNMV Openingstoer van 12 t/m 14 april. Supergezellig, met lekker eten en mooie routes!

Voortgezette Rijopleiding met veel voordeel

Wilde je altijd al een VRO, VRO Plus, VRO Sportief of VRO Risico boeken, wees er dan snel bij en boek er eentje voor maart, april of mei. Je krijgt op de beurs een flinke korting van maar liefst vijftig euro! Is het geluk aan je zijde, doe dan eens mee aan één van onze VRO-quizzen op de stand. Misschien win je wel gewoon een VRO!

Met korting naar binnen

Sowieso meenemen trouwens, die ledenpas, want je krijgt er een flinke korting mee van € 4,- op je toegangsbewijs, als je een kaartje koopt bij de kassa. Let op, deze korting geldt niet in de voorverkoop.

Als je nog geen lid bent, kun je het worden op onze speciale motorparkeerplaats, waar je vervolgens gratis kunt parkeren! Doen, want het KNMV-lidmaatschap kost je op deze manier maar € 35,- in plaats van de reguliere € 54,-* en dan betalen wij je toegang tot de MOTORbeurs. Lid worden bij onze stand in Hal 12 kan ook: dan betaal je slechts € 20. Op die manier verdien je jouw toegangsticket tot de beurs dus eigenlijk weer terug.

(*Op basis van automatische incasso).

Korting op gehoorbescherming en handschoenen

KNMV-leden ontvangen bij aankoop van een set Alpine otoplastieken (op maat gemaakte gehoorbescherming) op vertoon van hun ledenpas naast de beurskorting (beursprijs € 89,-) een gratis flacon Alpine Clean ter waarde van € 8,- en een KNMV-gepersonaliseerd bewaar-etui. Tip: heb je al een paar Alpine otoplastieken, laat ze dan gratis testen.

Kom je tot slot bij de stand van Damen Leathers en zoek je nog een paar handschoenen, aarzel niet en pak je KNMV-ledenpas erbij. Je krijgt dan 20% korting op de gehele collectie handschoenen!

Of je nu liever naar customs kijkt of rondrijdt op minibikes, of gewoon liever naar een gezellige band luistert onder het genot van een biertje, het kan allemaal. En als je even een frisse neus wilt halen, moe van alle indrukken, laat je dan buiten verrassen door het Bleuk-stuntteam. Durf jij bij ze achterop? Tot ziens op de MOTORbeurs!