Prijswinnaar KNMV Clubactie


KNMV - 27 februari, 2013

Tijdens de MOTORbeurs konden beursbezoekers door het spotten van 5 clublogo’s op de stand van de KNMV kans maken op een fantastische prijs: een motorvakantie voor 2 personen. De winnaar van deze superprijs is bekend!

Uit de honderden ingevulde antwoordkaarten trok Cees Lengers (foto), manager afdeling Motorrijden van de KNMV, Henny Oostveen als winnaar. De uit Leusden afkomstige motorrijder vulde de namen in van Ducati Club Nederland, SAM Motorsport, Moto Guzzi Club Nederland, Laverda club Nederland en de MV Augusta Club Nederland. In totaal waren 196 clublogo’s op één van de wanden van de KNMV-stand in Hal 12 afgebeeld. Doel van de actie was om te laten zien dat de motorbond trots is op de clubs die KNMV-lid zijn en om deze clubs tegelijkertijd in het zonnetje te zetten.

De heer Oostveen reageerde zeer verheugd op het telefoontje met het goede nieuws dat hij een motorvakantie voor 2 personen heeft gewonnen. Samen met zijn jongste zoon zal de Leusdenaar deelnemen aan de Openingstoer, van 12 t/m 14 april naar het Duitse Westerwald. Overigens is het nog mogelijk om voor deze reis te boeken! Klik hier.